Елате да опитате йога за начинаещи в Йога студио Мандала

Ако светът на йога ти е напълно непознат и всички санскритски термини, сложни наименования и огромното разнообразие от стилове те обърква, значи си на правилното място. Мандала – център за йога и вътрешна трансформация с удоволствие предлага йога за начинаещи – практика, подходяща за тези, които никога не са стъпвали на постелката.

Йога за начинаещи е практика, която леко и лесно ще те въведе в света на йога. Този час е базиран на основните принципи на хатха йога и цели да предостави на всички посетители достъпни асани, медитация и релаксация. Основната цел на практиката е да отпусне тялото и ума и да внесе хармония в забързаното ни градско ежедневие.

Часовете по йога за начинаещи са специално разработени, така че да отговарят на нуждите на техните посетители. Йога позите (асани) са подбрани и подредени по такъв начин, че да бъдат достатъчно натоварващи за физическото тяло, но да не го изтощават прекалено много. Практиката цели да демонстрира, че всеки може да практикува йога и, в същото време, да развие, засили и огъвкави тялото. Всяка поза се демонстрира и обяснява подробно, така че да може да бъде изпълнявана правилно без риск от претоварване или контузия. Часовете по йога за начинаещи ще ти помогнат да влезеш във форма и ще повишат имунитета ти.

Преподавателите, които водят тези часове внимателно подбират релаксиращите техники, които прилагат, за да може всеки един посетител да усети удоволствието от пълното и цялостно отпускане. Релаксацията, която е основен елемент от всеки йога час, цели да помогне на тялото и ума да възстановят естествения си ритум на работа. По време на часовете йога за начинаещи се изпълняват, както релаксиращи, така и дихателни техники. Благодарение на тях можем да отпуснем съзнанието си и да отдъхнем, за да можем после заредени и енергични да се върнем в градския ритъм.

Прочете и какво да очаквате на първа си йога практика в нашия блог

Преподаватели:

Благовеста

Роби

    Сподели