Аюрведа лайфстайл консултации, Аюрведа масаж, Марма терапия

Осъзнатите ми духовни търсения започнаха преди олколо 10 години и живота малко след това ме отведе по пътя на йога. До днес практикувам редовно и дисциплинирано – медитация, йога асани и сударшан крия – дихателна техника.

Практиките и древното знание на Йога и Аюрведа ми дават ентусиазъм, енергия и сила да прилагам всичко научено. Виждайки резултатите се вдъхнових да споделям опита си и да паля искри в тези които го желаят. Вярвам, че мисия ми в този живот е да бъда проводник на божествената енергия с цел духовно израстване, лечение или просто вдъхновител по пътя на търсещите – истинската ни природа, спокоен ум, здраво тяло, хармонични отношения със себе си и околните.

Интересувам се от Аюрведа от около 6 години. Първоначално интереса ми се състоеше в изчитане на всички възможни книги, статии и сайтове. Бях шокирана колко гениално е това знание и исках да разкажа на всички за това, както и да приложа наученото в ежедневието си.

Страстта ми, ме тласна към търсене на живо знание от учители. В следствие на което преминах през няколко обучения – двугодишен курс по Аюрведа; три курса по аюрведично готвене; практически курс по Аюрведа терапии при аюрведа лекар от Индия; Марма терапия – в международния център на Art of living – Германия.

Аюрведа е океан от знание и изучаването и изследването й е мисия за цял живот. Ще се радвам, ако мога чрез терапиите които правя или просто в разговор по време на консултация да запаля този огън и във вас, за да вървим по този път заедно!

Да създадем хармонично общество заедно – започвайки с промяната в себе си!

    Сподели