Звукотерапия с природния глас.
Малко повече за това, какво е часът ЗВУКОЛЕЧЕНИЕ и какво е природния глас?
За да се обясни добре, това какво е природния глас, ще отговоря на част от възникващите у всеки въпроси.
Ако вие искате да разкриете красотата на своя природен глас, за да се справяте по-добре в комуникацията, да излекувате притеснението си от това да говорите пред хора, или да можете да изразявате във всеки един момент всяко едно ДА или НЕ, което седи като камък в гърлото ви , е необходимо да познавате гласа си и неговите естествени възможности. От най-ранно детство ние се сблъскваме с противоречието за това, да изразяваме или не гласа си! Докато сме бебета се радват на всяко наше гукане и крясък дори, а не по-късно от няколко години, започваме да чуваме точно обратните и противоречиви заповеди за мълчание, идващи от родители, учители и от цялата гилдия възпитаващи ни възрастни. И тук възникват първите задръжки, така продължава и за напред.Там на същото място в областта на гърлото, започва да се събира през целия ни живот, цяла палитра от неизразени чувства, емоции, неизказани думи, неизразен гняв, премълчана тъга.
И всичко това води до напрежение, блокажи и болести в нашето, гърло и в цялото ни тяло.
С помощта на упражненията в часа, по Звуколечение, успяваме да отстраним ефективно блокажите, и да освободим своя истински ПРИРОДЕН ГЛАС!
А това естествено влияе, на тембъра, силата,диапазона,дикцията, увереноста в себе си и в собствения ни глас! А и за здравето е полезно!
Заповядайте, за да възродим заедно ПРИРОДНИЯ СИ ГЛАС!
Нали гласът – това е живота! Младенеца се ражда и заявява това с ГЛАСА си!
Гласът – това е ново раждане! Гласът – това е познание за себе си! Гласът – това е израза на чувствата и емоциите! Гласът е характер! Гласът е творчество! Гласът – това е вътрешната ни свобода! Гласът- това е заявката ни за успех!
    Сподели